Select Page

Geseinde man gevat tijdens controleactie

Geseinde man gevat tijdens controleactie

Zondag is niet noodzakelijk een rustdag voor de lokale politie. Dat hebben enkele mensen tot hun scha en schande kunnen ondervinden.

De wijkteams van de regio Oost voerden zondagnamiddag en -avond een controleactie uit ter hoogte van De Schans en de Van Strydoncklaan. Tijdens de actie werden 34 voertuigen en 63 personen gecontroleerd. 10 bestuurders werden beboet omdat ze geen gordel droegen. 1 man reed rond met een rijverbod, 1 man kon geen geldig verzekeringsdocument voorleggen, 1 man verbleef illegaal in het land, 1 iemand was in het bezit van drugs, 1 iemand reed rond met een vervallen mindervalidenkaart, 1 voertuig was foutief ingeschreven, 1 iemand had geen identiteitskaart op zak en 1 bestuurder had nog achterstallige verkeersbelasting te betalen.

Tijdens de actie werd ook een 40-jarige Nederlandse man gecontroleerd. Deze bleek internationaal geseind en werd meteen aangehouden. De man werd overgedragen aan de federale gerechtelijke politie voor verder onderzoek.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Sunny
06:4520:38 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 83%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)