Select Page

Zotte Zondag met gratis attracties en spectaculaire slacklineshow

Zotte Zondag met gratis attracties en spectaculaire slacklineshow

Nu zondag 28 april is het ‘Zotte Zondag’ in Deurne. Het hele gebeuren gaat door op de Frank Craeybeckxlaan en de parking van het districtshuis. Iedereen kan aan de attracties en activiteiten deelnemen. Daarnaast is er een heleboel randanimatie en het hoogtepunt is een spectaculaire slacklineshow waarbij acrobaten 40 meter boven de grond tussen het districtshuis en de toren van de Frank Craeybeckxlaan wandelen.

Tijdens Zotte Zondag worden de Frank Craeybeckxlaan tussen Turnhoutsebaan en Pieter De Ridderstraat/Te Couwelaarlei) en de parking aan het districtshuis van 13 tot 18 uur omgetoverd tot een heus avonturenpark met verschillende gekke, uitdagende en spannende attracties en activiteiten voor jong en oud. Er zijn heel wat activiteiten die je misschien nog nooit deed of in levende lijve hebt gezien. Schaatsen in de lente, deur(ne)mat gooien, een hindernissenparcours, klim- en glijbanen, sumoworstelen, een doolhof, gekke fietsen, rodelen, initiaties flatland BMX… en nog veel meer…

Ontdek het volledige programma op www.deurne.be/zottezondag

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Fair
05:4021:38 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 3km/h WNW
Humidity: 67%
Pressure: 1015.58mbar
UV index: 0

(advertenties)