Select Page

Carnavalsfoor aan het Te Boelaarpark

Carnavalsfoor aan het Te Boelaarpark

De jaarlijkse carnavalsfoor op de Karel De Preterlei in Borgerhout luidt deze namiddag de start van de krokusvakantie. De foor staat tot en met woensdag 14 februari. De kermis brengt niet alleen de traditionele kramen mee, maar ook een heus carnavalsprogramma met animatie en activiteiten voor buurtbewoners.

Districtsschepen voor markten en foren, Ben Van Duppen (PVDA) vertelt: “Na het succes van de eerste editie van vorig jaar, hebben we samen met de foorkramers en de handelaarsvereniging van de Gitschotellei het kermisprogramma nog kunnen uitbreiden. Helemaal op maat van de kinderen en gezinnen uit de buurt.”  En districtsburgemeester, bevoegd voor middenstand en lokale economie, Mariam El Osri (Groen) voegt er aan toe: “Vorig jaar zijn we aan de slag gegaan met de wensen van bewoners. Dit jaar hebben we de volgende stap gezet en de ‘handelaarsvereniging Gitschotellei’ mee betrokken in het opmaken van het programma.”

Programma:

  • Vrijdag 9 februari van 16 uur tot 18 uur: Kindercarnaval met de Borgerhoutse Reuskens. Kom verkleed!
  • Zondag 11 februari van 16 uur tot 19 uur: Kindercarnaval met Poefie de Clown
  • Maandag 12 februari van 15 uur tot 19 uur: Prikkelarme namiddag
  • Woensdag 14 februari: Buurtdag met kortingen op alle attracties

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
17°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 10km/h NNE
Humidity: 94%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)