Select Page

Zwemvijver blijft meerdere dagen open

Zwemvijver blijft meerdere dagen open

Het openluchtzwembad Boekenberg blijft meerdere dagen open tot het einde van het openluchtseizoen, op 17 september. Normaal loopt de zomerregeling, waarbij er elke dag doorlopend kan worden gezwommen, af op 3 september. Daar komen tijdens de mooie nazomerdagen nog wat zwemuren en verkoeling bij.

De stad heeft twee locaties om in openlucht te komen zwemmen: Boekenberg in Deurne en De Molen op Linkeroever. Sinds zaterdag 13 mei zijn beide baden open voor het publiek. Tot en met zondag 3 september loopt de zomerregeling en kan er elke dag doorlopend worden gezwommen in beide zwembaden.

De zwemgelegenheid in Boekenbergpark zal tot het einde van het openluchtseizoen langer open blijven. Zo zal de zwemvijver van 6 september tot en met 17 september van woensdag tot en met zondag open zijn voor het publiek, en is er enkel een sluiting op maandag en dinsdag.

Praktisch:

 Zwemvijver Boekenberg: openingsuren van woensdag 6 september tot en met zondag 17 september: woensdag tot en met zaterdag van 12 – 19 uur en zondag van 11 tot 18 uur.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain Shower
06:3720:45 CEST
Feels like: 4°C
Wind: 23km/h WSW
Humidity: 90%
Pressure: 1011.85mbar
UV index: 0

(advertenties)