Select Page

Filmploeg Hidden Assets strijkt neer in Deurne

Filmploeg Hidden Assets strijkt neer in Deurne

In het districtshuis van Deurne werd de voorbije dagen gefilmd voor een nieuwe reeks van ‘Hidden Assets’.

Hidden Assests is een politiethriller. Een opgepakte drugdealer in Ierland blijkt te zijn betaald met diamanten  die verbonden kunnen worden met bomaanslagen in België. Een Ierse politieagent moet samenwerken met de politie in Antwerpen. De laatste aflevering eindigde met de vraag hoe het verder moest. Een vervolg kon niet uitblijven.  

Nu wordt gefilmd voor een tweede reeks. Wat de verhaallijn is wordt nog stil gehouden. Niemand van de filmcrew wilde een tipje van de sluier oplichten. Maar de opnames zijn volop bezig. Tot in het bureau van districtsburgemeester Tjerk Sekeris. De reeks kan worden bekeken via Streamz, een Vlaams videostreamingplatform van Telenet en DPG.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
19°
Partly Cloudy
05:4021:38 CEST
Feels like: 19°C
Wind: 14km/h SW
Humidity: 64%
Pressure: 1014.56mbar
UV index: 4

(advertenties)