Select Page

Maart rijmt op taart

Maart rijmt op taart

De gezelligste living van Deurne wordt 3 jaar en dat wordt gevierd met de buren, klanten en publiek.

Misschien dat er hier of daar in Deurne nog iemand rondloopt die de gezelligste living van het district nog niet zou kennen. Bijvoorbeeld iemand die een aantal jaren geëmigreerd was naar Vanuatu of Kiribati en daar een slechte internetverbinding had. Of die drie jaar in isolement heeft gezeten in Leuven Centraal. Iemand die ingetreden was in de orde van de Kartuizers met strenge zwijgplicht. Soit, de gezelligste living van Deurne bevindt zich in het cultuurcentrum van Deurne. Al 3 jaar kan je hier bijna elke dinsdag tot en met vrijdag terecht voor een gratis kopje koffie of thee tijdens het lezen van je favoriete krant of tijdschrift. Dankzij de Deurnese bibliotheken biedt het cultuurcentrum je verschillende tijdschriften aan, zoals Humo, Knack, Actief Wonen, Nest, Goed Gevoel en Flow. Je portie actualiteit lees je in De Standaard, De Morgen, de Gazet Van Antwerpen of het Nieuwsblad.

Het cultuurcentrum viert de verjaardag van zijn gezelligste living met gratis taart in maart. Van dinsdag tot en met vrijdag telkens tussen 9 en 16 uur, ook tijdens de Krokusvakantie. Gewoon langskomen, reserveren is niet nodig. Op donderdag 14 maart in de namiddag en op vrijdag 15, dinsdag 19, en woensdag 27 maart is de gezelligste living uitzonderlijk gesloten wegens voorstellingen en verhuringen.

cc Deurne, Frans Messingstraat 36, Deurne

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 91%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)