Select Page

Natuurhistorisch museum Boekenberg zoekt bezoekers en vrijwilligers

Natuurhistorisch museum Boekenberg zoekt bezoekers en vrijwilligers

Het Natuurhistorisch Museum Boekenberg is het meest onverwachte museum van Antwerpen. De collectie is ondergebracht in het 19de eeuwse kunstmatige grottencomplex van het Boekenbergpark in Deurne Zuid. Vanaf half mei tot half oktober kan je van 14 tot 18 u. dit museum bezoeken.

Het Natuurhistorisch Museum bestaat sinds 1961 en verwelkomt jaarlijks zo’n 1200 bezoekers. De collectie bestaat uit fossielen, mineralen, archeologische stukken en maquettes die het leven in prehistorische tijden weergeven. Dit unieke museum wordt gerund door een handvol vrijwilligers die op zoek zijn naar versterking. Voel jij je geroepen om tot half oktober af en toe een zondagmiddag van 14u tot 18u als vrijwilliger mee te helpen? De vereniging zoekt onthaalmedewerkers en zorgt voor de nodige begeleiding. Voorkennis over fossielen, mineralen en archeologie is niet vereist maar is zeker een pluspunt.

Daarnaast zoekt het Natuurhistorisch Museum Boekenberg vrijwilligers met technische vaardigheden, bijvoorbeeld om museumkasten te renoveren. Wil jij onze ploeg komen versterken? Neem dan contact op via info@museumboekenberg.be met vermelding van je naam, telefoonnummer en een korte motivatie. Of bel naar 0477 / 66 22 72 voor meer info.

www.museumboekenberg.be

 

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Mostly Cloudy
06:3320:48 CEST
Feels like: 1°C
Wind: 16km/h NW
Humidity: 77%
Pressure: 1023.03mbar
UV index: 0

(advertenties)