Select Page

Beredruk en beregezellig

Beredruk en beregezellig

Trouwe ‘Gazet van Deurne-lezer’ Erik Biesemans draait sinds september mee als vrijwillige medewerker in Barix. Biesemans: “Een laagdrempelige ontmoetingsplaats waar er aan democratische prijzen ook gegeten en gedronken kan worden. Maar er is meer. Veel meer. Dit weekeinde bijvoorbeeld gaat het er beredruk en beregezellig worden.”

Een blik op het programma:

  • Het weekeinde begint al vanavond om 20 u.. Barix wordt even overgenomen door Barbuur, een nomadisch burencollectief, dat rondtrekt doorheen heel Deurne. De groep strijkt vanavond neer in Barix met een avond vol verbinding, muziek en dans.
  • Zaterdag speelt Barix op verplaatsing. Lisa Weeda vertelt in de Theatergarage in de Bouwhandelstraat 71 in Borgerhout over haar boek Aleksandra
  • Zondag om 9.30 u staat er een ‘ontbijtfilm’ geafficheerd. Een animatiefilm over een meisje, een weesje, dat bij haar oom opgroeit in het beroemde paleis van Versailles. Nonkel is daar onderhoudsman.
  • Zondag om 15 u is er Ninnananna. Dat is een uniek klassiek slaapconcert voor baby’s (0-24 maanden) en hun ouders én voor iedereen met behoefte aan rust.
  • Diezelfde dag loopt er ook een tentoonstelling is Barix. Vanaf dan tot donderdag kan je gaan zien naar Auwnanas van de Deurnese kunstenaar Manou Gijsbrechts.
  • Zondag om 20 u treedt Helena Rymen op. Rymen brengt gedichten waar ze songs van maakte, afgewisseld met het verhaal van een indringende negatieve ervaring van jaren geleden.

Praktisch:

Voor meer info of voor tickets: www.deklap.be

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
17°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 17°C
Wind: 10km/h NNE
Humidity: 94%
Pressure: 1012.53mbar
UV index: 0

(advertenties)