Select Page

Voor wie graag kampioen wil worden

Voor wie graag kampioen wil worden

Gezinsbond Deurne-Zuid organiseert op zondag 23 oktober van 13.30 tot 16 uur een ‘puzzelkampioenschap’ in Dienstencentrum Silsburg, Herentalsebaan 597 te Deurne.

Verantwoordelijke Luc van Ocken legt uit wat de opdracht voor de deelnemers inhoudt: “ Maak zo vlug mogelijk onze puzzel van 500 stukjes met je team van 3 à 4 personen. Leeftijd heeft geen belang. De winnaar is uiteraard het team dat eerst klaar is of na 1,5 uur de meeste stukjes juist heeft gelegd.”

Volgens Van Ocken wint elk team want de puzzel mag je nadien mee naar huis nemen. Deze Jommekespuzzel is speciaal voor de Gezinsbond ontworpen en is niet in de reguliere winkels te koop. Voor de puzzelkampioenen is er natuurlijk nog een extraatje.

Inschrijven via infolijn 03-321.28.02 of luc@vanocken.eu.  Deelnemen is gratis, al vraagt de Gezinsbond € 5 inschrijvingsgeld per team omdat de plaatsen beperkt zijn. Het inschrijvingsgeld krijg je ter plaatse cash terug. Betaling op rekening BE20 7895 5638 6156 van Gezinsbond Deurne-Zuid met vermelding ‘puzzelkampioenschap’ en je naam of de naam van je team.

Tenslotte heeft Luc Van Ocken nog een goede tip: “Vind je geen team en doe je graag mee met andere enkelingen, mail dit dan naar de infolijn.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:4121:36 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h W
Humidity: 96%
Pressure: 1006.1mbar
UV index: 0

(advertenties)