Select Page

De gezelligste markt in ’t schoonste park: Ecodroom

De gezelligste markt in ’t schoonste park: Ecodroom

Op zondag 9 oktober gaat in Provinciaal Groendomein Rivierenhof opnieuw Ecodroom door, de jaarlijkse ecologische markt. Van 13u tot 18u kan je gratis kennismaken met duurzame, lokale en lekkere producten voor een gezonder leven. Ecodroom is het moment om je te laten inspireren voor een kleinere ecologische voetafdruk. 

Traditiegetrouw zal de ecomarkt bevolkt worden door ongeveer 90 standhouders die producten aanbieden, informatie aanreiken of workshops geven. Je vindt er ecologische kledij, fairtradeproducten, planten en zaden, zelfgemaakte huisraad, diverse workshops en veel meer. Een van de blikvangers is VELT, dat zich specialiseert in ecologisch tuinieren. Tussendoor kan je genieten van een lokaal drankje of gezond hapje in de verschillende kramen die zich richten op gezonde, biologische en lokale voeding.

Verder kan je rondkuieren op de rommelmarkt, genieten van de recycle-tentoonstelling of iets laten herstellen in het repair café van de Spectrumschool. Fietsers kunnen er zelfs gratis een kleine herstelling laten uitvoeren. Ook de kleinsten komen aan hun trekken tijdens de knutselactiviteiten aan de infostand, op het parcours van het Groene Kruis of in de speeltuin en kinderboerderij.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 11km/h N
Humidity: 92%
Pressure: 1012.87mbar
UV index: 0

(advertenties)