Select Page

Gratis expo van meer dan 70 kunstenaars

Gratis expo van meer dan 70 kunstenaars

Een tentoonstelling waarin iedereen in Deurne die kunst maakt aan deelneemt? Dan moet je nu zaterdag 10 en zondag 11 september naar het districtshuis.

Tijdens het volgende weekeinde heeft de groepstentoonstelling ‘Deurne geeft je vleugels’ plaats. Tijdens deze tentoonstelling exposeren meer dan 70 kunstenaars die een band hebben met Deurne. Want het district bruist van het lokale talent, van fotografen tot schilders en beeldhouwers. Een jury zal drie kunstenaars kiezen die zelf volgend jaar een individuele tentoonstelling met eigen werk mogen houden. Bovendien kan ook het publiek op zijn of jaar favoriete kunstenaar stemmen die de publieksprijs verdient.

De expo ‘Deurne geeft je vleugels’ is gratis toegankelijk  op zaterdag 10 september van 14 tot 21 uur en op zondag 11 september van 11 tot 15 uur. De tentoonstelling gaat door in de zijvleugels van het districtshuis, Maurice Dequeeckerplein 1 te Deurne.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:3521:43 CEST
Feels like: 13°C
Wind: 13km/h SW
Humidity: 81%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 1

(advertenties)