Select Page

De Klap, zonder glans maar met eens zoveel smos

De Klap, zonder glans maar met eens zoveel smos

Cultuurcentrum Deurne verandert van naam en zal voortaan door het leven gaan als De Klap, met als ondertitel: Never Glossy Always Smossy. En dat wordt volgende zondag gevierd met de nodige toeters en bellen.

Inge De Rouck, verantwoordelijk voor perscommunicatie cultuur van de stad Antwerpen, geeft meer uitleg bij de naamsverandering: “Het is de bedoeling dat de culturele centra van de districten,  elk vanuit hun eigen kracht en complementair aan het niet stedelijke podiumaanbod, een nog breder en divers podiumpubliek aan trekt en zo de uitstraling en naamsbekendheid van Antwerpen als de podiumstad van Vlaanderen vergroot. De Klap biedt in het nieuwe seizoen een uitgebreid en divers programma aan met veel aandacht voor nieuwe makers, huisartiesten en een extra focus op familie.”

Om de start van De Klap in de verf te zetten wordt zondag van 14 tot 22 u. een gratis feestje gebouwd. Met voorstellingen, een interactieve speelhoek, een authentiek Kapsalon om je haar te laten pimpen en foodtrucks voor een hapje. Staan op de gastlijst: Dimitri Leue, LAP vzw, Esohe Weyden, Gezusters Hirngespinst, Vitalski, Saloua El Moussaoui, Piet van Dycke, Grof Geschud, Pink Panther Paints, Hans Van Cauwenberghe, Les Triadours, Pietro Chiarenza, DJ Lizaay en leerlingen van de Spectrumschool.

En ‘last but not least’: tijdens het lanceringsfeest kan iedereen tickets kopen voor het nieuwe seizoen aan 21,00% korting, een knipoog naar de postcode van Deurne. Er is geen limietbedrag maar de actie is enkel nu zondag geldig.

Info: https://www.ccdeurne.be/feest

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Sunny
06:4520:38 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 83%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)