Select Page

Voor wie op zoek is naar werk

Voor wie op zoek is naar werk

Op woensdag 6 oktober vindt de tweede editie van de Antwerp Jobbeurs plaats. Organisators zijn RAFC en Port of Antwerp. De locatie? Het Bosuilstadion.

Vorig jaar, op 12 februari 2020, organiseerden RAFC en Port of Antwerp hun allereerste Antwerp Jobbeurs. Meer dan 50 standhouders en 2500 afgestudeerden en werkzoekenden maakten van deze eerste editie een zeer geslaagd evenement. De coronapandemie stelde de tweede editie een beetje uit, maar nu de economie weer helemaal aantrekt is de tweede Antwerp Jobbeurs the place to be voor al wie op zoek is naar een nieuwe professionele uitdaging!

Op woensdag 6 oktober e.k. tussen 11 en 17 uur kunnen pas afgestudeerden en alle andere nieuwsgierigen die op zoek zijn naar een nieuwe boeiende en uitdagende job terecht om kennis te maken met tal van bedrijven.

Kortom, de Antwerp Jobbeurs is de ideale plek om u als bedrijf aan potentiële nieuwe werkkrachten te presenteren. Een perfecte mix aan jobaanbiedingen voor een perfecte mix qua opleiding, functieniveau en ervaring. A perfect match om het in voetbaltermen te zeggen.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 14km/h WSW
Humidity: 56%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 7

(advertenties)