Select Page

Nieuwe N-VA fractieleider in de gemeenteraad komt uit Deurne

Nieuwe N-VA fractieleider in de gemeenteraad komt uit Deurne

Deurnenaar Koen Laenens (N-VA) wordt fractieleider van zijn partij in de Antwerpse gemeenteraad. Daar neemt hij het stokje over van Johan Klaps.

Koen Laenens zetelt al sinds 2012 in de gemeenteraad. In januari 2015 werd hij voorzitter van de commissie veiligheid en in Deurne leidde hij van 2014 tot 2019 de lokale afdelingswerking. Zijn voorganger Johan Klaps zet als fractieleider een stapje terug omwille van professionele redenen. Laenens is er klaar voor: “Bij de start van het nieuwe politieke jaar zal deze ploeg klaarstaan, om in een post-Covid tijdperk er terug stevig in te vliegen. Het verlangen om terug fysiek samen te komen, na maanden naar schermpjes te zitten turen is enorm groot”

De nieuwe fractieleider is leraar Aardrijkskunde-Geschiedenis-Godsdienst-Mens&Samenleving in een secundaire school op Linkeroever. Hij is eveneens een sportieve man die in zijn vrije uren marathon loopt of op de fiets springt om de 1000 km van Kom Op Tegen Kanker te rijden. Koen Laenens is gehuwd met districtsschepen voor jeugd en sport Elke Brydenbach.

(Foto: Stefan Lambrechts)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Rain
05:2622:01 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 11km/h N
Humidity: 92%
Pressure: 1012.87mbar
UV index: 0

(advertenties)