Select Page

Politie uit zone Minos rijdt wagen klem

Politie uit zone Minos rijdt wagen klem

Deze ochtend had er op de August Van de Wielelei een interventie plaats van de politie van Zone Minos.

Gemeenteraadslid Koen Laenens (N-VA) was deze ochtend op de August Van de Wielelei, ter hoogte van de kinderboerderij, getuige van een interventie van de politie uit de zone Minos (Mortsel, Boechout, Borsbeek, Wijnegem en Wommelgem). Koen Laenens: “Twee politiewagens reden de auto, een grijze BMW, klem. Ik zag ook hoe de vrouwelijke bestuurder moest uitstappen en hoe even later een vrouwelijke agente met de auto wegreed. De vrouw die uit de BMW stapte, wandelde te voet weg.”

Woordvoerder van de politiezone Minos, commissaris Johan Wonnink, geeft meer uitleg. Al verschilt zijn versie van wat getuige Koen Laenens zag. Wonnink: “Het gaat om een geval van verkeersagressie op het grondgebied van de gemeente Borsbeek. De dader was weggereden en de politie is hem gevolgd tot bij hem thuis. Er was geen in beslagname van de wagen.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h WNW
Humidity: 86%
Pressure: 1018.29mbar
UV index: 1

(advertenties)