Select Page

Fotoproject steunt horeca

Fotoproject steunt horeca

Enige tijd terug stelden we het project van fotografe Kim Van der Vorst voor. Zij maakt beelden van de horeca die klappen krijgt door de coronacrisis.

Twee weken geleden vertelden we hoe Kim Van der Vorst horecazaken op de gevoelige plaat vastlegt. Zij maakt dan een buitenopname waarop de gevel van de zaak zichtbaar is. De mensen die nog werken staan voor het gebouw. Voor de medewerkers die werkloos zijn, wordt een lege stoel geplaatst. De fotosessie is voor de deelnemende zaak gratis en ze krijgt bovendien een beeld digitaal aangeleverd. De fotografe wil hiermee de horeca een hart onder de riem steken.

Ondertussen hebben al 16 handelszaken zich aangeboden. Van der Vorst heeft er prachtige foto’s van gemaakt. Die kan je bekijken in onderstaande link. Maar het project blijft doorlopen. Wie alsnog interesse zou krijgen, kan een berichtje sturen naar: kim@focus4memories.be of via de Facebookpagina Focus 4 Memories.

Wie graag de foto’s wil bekijken: https://coronainbeeld.be/portfolio/deurne

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Rain Shower
05:3521:43 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 11km/h SW
Humidity: 85%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 0

(advertenties)