Select Page

Man verkoopt drugs vanuit woning

Man verkoopt drugs vanuit woning

Ook in coronatijden blijft de politie waakzaam. Wie buiten de lijntjes kleurt riskeert nog steeds om tegen de lamp te lopen.

Het wijkondersteuningsteam (WOT) van de regio Oost werd ervan op de hoogte gebracht dat een man mogelijk drugs zou verkopen vanuit een pand in de buurt van café aan de Bosuil. Er kwam een verdachte in beeld die geen onbekende was voor de politie. Hij was namelijk ook lid van de harde kern van een voetbalsupportersclub. Vrijdag organiseerde de politie een gerichte actie en al gauw betrapte de politie een eerste afnemer. Even later kon ook de verdachte zelf gevat worden. Het WOT voerde een huiszoeking uit in aanwezigheid van een drugshond. Daarbij vond de politie bijna 12 000 euro cash geld, cocaïne en enkele gebruikershoeveelheden cannabis. De politie trof er ook vijf mobiele telefoons aan, verpakkingsmateriaal en een precisieweegschaal. De man van 34 jaar werd gearresteerd, voorgeleid bij de onderzoeksrechters en aangehouden.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Rain Shower
06:3720:45 CEST
Feels like: 4°C
Wind: 23km/h WSW
Humidity: 90%
Pressure: 1011.85mbar
UV index: 0

(advertenties)