Select Page

Elk kind moet carnaval kunnen vieren

Elk kind moet carnaval kunnen vieren

Elk kind moet carnaval kunnen vieren. Dat is het credo van de KostuumMobiel.

De KostuumMobiel is een initiatief dat erop gericht is om alle kinderen de kans te geven om zonder problemen carnaval te vieren. Want niet iedereen kan zo maar gauw naar de speelgoedwinkel lopen om er een prinsessenjurkje of piratenpakje te kopen. En daarom rijdt de kostuumMobiel naar een aantal plaatsen en kunnen ouders met hun kindjes langskomen om carnavalkledij te ontlenen.

  • Op zaterdag 15 februari staat de KostuumMobiel van 10 tot 12 u. aan ‘Het Huis van het Kind’, Lakborslei 200 in Deurne Noord.
  • Op diezelfde zaterdag 15 februari parkeert de KostuumMobiel van 14 tot 17 u. aan Buurthuis ‘t Pleintje in Deurne Zuid.

Wie zelf nog verkleding kleren heeft liggen, bijvoorbeeld waar de kinderen uitgegroeid zijn, mag die altijd afgeven aan de KostuumMobiel. Dan kunnen andere kinderen er nog plezier aan hebben.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Partly Cloudy
06:3520:47 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 21km/h NW
Humidity: 74%
Pressure: 1023.71mbar
UV index: 0

(advertenties)