Select Page

Inbreker gevat na vlucht in park

Inbreker gevat na vlucht in park

De lokale politie kon vrijdagavond een inbreker klissen. Zijn metgezel kon er tussenuit knijpen.

De conciërge van een schoolgebouw op de Turnhoutsebaan in Deurne verwittigde vrijdagavond omdat hij twee verdachte mannen had opgemerkt. Aan de school zijn momenteel werken bezig, de verdachten hadden over verschillende hekken moeten klimmen om tot bij het gebouw te geraken. Bij aankomst van de politie hadden ze zich nog geen toegang kunnen verschaffen tot het gebouw zelf. De politie merkte een man op die via de achterzijde wegvluchtte in het Rivierenhof. Daar werd hij meteen opgemerkt door een interventieploeg die nazicht deed in het park. De man kon na een korte achtervolging te voet gevat worden. De 20-jarige man werd gearresteerd, zijn kompaan kon niet meer worden gevat.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Showers in the Vicinity
06:4320:40 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 32km/h WNW
Humidity: 77%
Pressure: 1006.1mbar
UV index: 3

(advertenties)