Select Page

Een nieuw kleedje voor dienstencentrum Kerkeveld

Een nieuw kleedje voor dienstencentrum Kerkeveld

Dienstencentrum Kerkeveld steekt in een nieuw kleedje en dat wordt nog tot vanavond gevierd met een dag vol kinderanimatie, dans, lekker eten en swingende muziek.

Er zijn maanden van hard werken aan vooraf gegaan, maar dienstencentrum Kerkeveld is klaar om een nieuw decennium in te gaan. Centrumleider Philip Livens vertelt wat er allemaal is gebeurd: “De keuken heeft nieuwe toestellen gekregen en de afwaskeuken is verhuisd van de andere kant van het gebouw dichterbij de keuken. In de cafetaria is de toog doorgetrokken, de biljart is anders ingeplant en de bibliotheek is geïntegreerd. Ook de burelen zijn toegankelijker en krijgen nu meer daglicht. Er is een afgescheiden wachtruimte waar vroeger mensen op de gang moesten wachten.”

De opening van het vernieuwde centrum gaat niet onopgemerkt voorbij. In de namiddag was er heel veel entertainment waarop ook de (klein)kinderen welkom waren. Er was onder meer een grimehoekje en een miniboerderij met konijnen, kippen en cavia’s. In de cafetaria liep een alpaca rond. Vanavond volgt dan nog een diner in degustatieformule. Livens: “Mensen kunnen hier elke dag à la carte komen eten. Wij laten ze nu proeven van drie verschillende gerechten. Er zijn al 106 gegadigden ingeschreven en we verwachten dat er straks nog een aantal mensen zullen bijkomen.” Na het eten zijn er dan enkele toespraken en dan gaat de avond over in een echt dansfeest met DJ. “Reken maar dat het een vet feestje wordt.” voegt Philip Livens er nog aan toe.

Foto boven: Centrumleider Philip Livens (rechts)

Foto onder: Cafetaria met alpaca

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:4621:50 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 21km/h SW
Humidity: 74%
Pressure: 1013.55mbar
UV index: 0

(advertenties)