Select Page

Aftrap nieuw cultuurseizoen cc Deurne met Familiedag

Aftrap nieuw cultuurseizoen cc Deurne met Familiedag

Op zaterdag 21 september trapt cc Deurne haar nieuwe seizoen af met een familiefeest met muziek, clownerie, een artistiek buffet, een kinderkapsalon en een kinderdansfeest.

Big Bang Buurt

Met Big Bang, een avontuurlijk muziekfestival voor een jong publiek, verovert Zonzo Compagnie de wereld. In Deurne spelen ze Big Bang Buurt: de voorstelling Liedjes met Wortels II en muzikaal vuurwerk met Brazzmatazz, een 18-koppige brassband.

Verder werkten Jan Van Outryve en Aline Goffin samen met de kinderen van het 6de jaar van lokale basisschool ’t Speelscholeke rond de liedjes uit de voorstelling; zij presenteren op 21 september samen het resultaat.

Kontrol – Cie Krak!

Een poëtische clownerievoorstelling op hoogte, gekruid met een snuifje kurkuma. Alles moet precies zijn voor Victor. Zo en niet anders. Hij probeert dan ook om controle te krijgen over de wereld om hem heen. Als hij denkt dat dit eindelijk lukt, loopt het toch weer volledig anders. Kontrol gaat over het volkomen aanvaarden van wat is.

Chez Col – Flux

Een artistiek buffet voor jong en oud(er) waar men zelf de handen uit de mouwen steekt.

Theater Savooi – Theatraal kinderkapsalon

Een Savooikapsel is speciaal, stijlvol, apart, hedendaags met een plezant hoekje af. Extreem lang haar, een bob of zelfs een broske. Theater Savooi tovert met haar en zorgt ervoor dat elke jongen of meisje met een fiere glimlach uit de stoel stapt. Elk kapsel wordt zelfs afgewerkt met bijpassende, handgemaakte accessoires.

Party time met Majestro the Hitmaker

Traditiegetrouw vormt een kinderdansfeest de afsluiter. Dit jaar komt Majestro the Hitmaker plaatjes draaien voor de kleine danslustigen.

Praktisch

  • Familiedag cc Deurne, Frans Messingstraat 36, 2100 Deurne
  • Zaterdag 21 september
  • Van 14 tot 18 uur
  • Inkom 6 euro, kansentarief 2 euro
  • Info en op voorhand tickets reserveren kan via tickets https://www.ccdeurne.be/familiedag of tel. 03 360 85 50

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
18°
Partly Cloudy
05:5521:42 CEST
Feels like: 18°C
Wind: 18km/h NW
Humidity: 81%
Pressure: 1018.96mbar
UV index: 0

(advertenties)