Select Page

Antwerp Phantoms wint Pre-season KempenCup toernooi in Eindhoven

Antwerp Phantoms wint Pre-season KempenCup toernooi in Eindhoven

Terwijl in Deurne op de oude terreinen van Olympic met man en macht wordt gewerkt om de tijdelijke ijspiste en randaccommodatie klaar te krijgen voor de start van het nieuwe ijshockeyseizoen is het BeNeLiga-team van Antwerp Phantoms al druk in de weer. Het eliteteam traint ondertussen op andere ijsbanen en sloot dit weekend succesvol een voorbereidingstoernooi af.

De Antwerpenaren namen deel aan de KempenCup in het Nederlandse Eindhoven. Zaterdag 14 september wonnen de Sinjoren tegen de thuisploeg Kemphanen na een spannende wedstrijd waarbij Phantoms een nipte overwinning op het scorebord zette: 6-7.

Op zondag werd vervolgens gewonnen tegen Tilburg Trappers. Met overtuigende eindcijfers, 2-7, bleef Phantoms de ganse wedstrijd de betere ploeg op het ijs. Resultaat is dus een knappe eerste plaats op de eerste editie van deze KempenCup.

“Fysiek merkten we nog wel wat achterstand in vergelijking met de andere teams aangezien ze reeds langer en vaker op eigen ijs trainen. Niettegenstaande hebben de jongens mooi ijshockey laten zien. Dit is een jong team met veel potentieel”, aldus coach Gert Peeters.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Sunny
06:4520:38 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 16km/h SW
Humidity: 83%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)