Select Page

Gratis sport en spel in speeltuin Ruimtevaartlaan

Gratis sport en spel in speeltuin Ruimtevaartlaan

Op het speelterrein Ruimtevaartlaan op 7, 8 en 9 augustus kunnen kinderen van 14 tot 17 uur gratis deelnemen aan sport -en spelactiviteiten. Animatoren zorgen ervoor dat uw kind zich geen minuut verveelt.

Op vrijdag 9 augustus is er een optreden van Minitheater Diorama. In een houten minitheater worden voorwerpen zodanig opgesteld dat er een nieuwe werkelijkheid ontstaat. Je doorloopt een fantasierijke, poëtische, visuele reis. De koffer die als toneelzaal fungeert, past perfect op iedere keukentafel en zit vol met abstracte vormen, decors en personages. Je maakt een reis doorheen deze uitklapbare kijkkast waarin verschillende werelden ontstaan.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
15°
Rain
05:4221:35 CEST
Feels like: 15°C
Wind: 6km/h WNW
Humidity: 93%
Pressure: 1006.43mbar
UV index: 0

(advertenties)