Select Page

Aftrap voor de gratis Vrijdagconcerten is gegeven

Aftrap voor de gratis Vrijdagconcerten is gegeven

Gisteren hadden de eerste concerten van een lange rij ‘Vrijdagconcerten’ plaats in het Openluchttheater van het Rivierenhof.

Het is al jaren de gewoonte dat het cultuurcentrum van Deurne de hele zomervakantie vol programmeert met gratis Vrijdagconcerten. En ook dit jaar heeft organisator Lesley Verelst een prachtig programma in elkaar gebokst. Gisteren werd de lange reeks ingezet met in de namiddag een optreden van De Familie Von Kapp die rock ’n roll brachten voor kinderen. ’s Avonds was het dan de beurt aan Walrus en Yevgueny. Na een verwelkoming door districtsschepen voor feestelijkheden Philip Van Acker (N-VA) beet Walrus de spits af. Deze groep lijkt wel een spin-of van Yevgueny want frontman Geert Noppe is ook de toetsenman bij Yevgueny. Die laatste groep rond Klaas Delrue mocht de avond sluiten en slaagde er in om een deel van het publiek aan het dansen te krijgen.

De Vrijdagconcerten van het district Deurne lopen tot en met vrijdag 30 augustus. Zoals de naam al doet vermoeden, is er elke vrijdagavond een optreden. Soms zijn er ook in de namiddag optredens die zich eerder naar kinderen of naar senioren richten. Voor het hele programma, zie: www.ccdeurne.be/vrijdagconcerten2019

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Cloudy
06:2920:52 CEST
Feels like: 5°C
Wind: 14km/h W
Humidity: 84%
Pressure: 1016.93mbar
UV index: 0

(advertenties)