Select Page

Drie nieuwkomers op de luchthaven

Drie nieuwkomers op de luchthaven

Tanger (Marokko), Lublin (Polen) en Endifha (Tunesië) zijn de drie nieuwkomers op Antwerp Airport.

De lijnvlucht naar Tanger is niet echt een nieuwkomer want ze werd reeds opgezet in november 2018 met een vlucht per week. TUI fly vliegt vanaf april echter tweemaal per week, op woensdag en zaterdag, naar de Marokkaanse havenstad. De twee andere nieuwe bestemmingen gaan van start voor de paasvakantie. TUI fly vliegt voor de eerste keer uit Deurne naar Lublin op vrijdag 5 april om 17.25u. Enfidha wordt voor de eerste keer aangevlogen op zaterdag 6 april om 6.45u. Lublin heeft 2 vluchten per week, op maandag en vrijdag, Enfidha heeft vluchten op woensdag en zaterdag.

Vanessa Flamez, communicatieverantwoordelijke van de Luchthaven Antwerpen juicht de lijnvluchten naar deze nieuwe bestemmingen alleen maar toe: “Dankzij deze TUI fly verbindingen kunnen de in België wonende gemeenschappen hun vrienden en familie in hun respectievelijk thuisland regelmatig gaan bezoeken vanuit de Luchthaven van Antwerpen.”

http://www.antwerpairport.aero/

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h S
Humidity: 80%
Pressure: 1008.81mbar
UV index: 0

(advertenties)