Select Page

Drugsdealer gevat

Drugsdealer gevat

oor de derde keer in een week tijd, klist de politie in Deurne een dealer van drugs.

Gisteren organiseerde het wijkondersteuningsteam van de regio Oost een actie die gericht was tegen drugsoverlast in de omgeving van de Van Dornestraat. Om 14.40 uur kon de politie zien dat er een voertuig geparkeerd stond met drie inzittenden. Ze waren allen druk in de weer met hun gsm. Er waren voldoende elementen die meespeelden om het voertuig en de betrokkenen te gaan controleren. De bestuurder was in het bezit van 15 dosissen cocaïne en een gsm-toestel dat duidelijk gebruikt werd om de drugs aan de man te brengen. Naar aanleiding van deze vaststellingen werd bij hem thuis een huiszoeking verricht waar ook nog een hoeveelheid cocaïne gevonden werd. De verdachte werd gearresteerd en aangehouden door de onderzoeksrechter. De twee andere inzittenden konden na verhoor beschikken.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
Partly Cloudy
06:3520:47 CEST
Feels like: 6°C
Wind: 23km/h NW
Humidity: 74%
Pressure: 1023.71mbar
UV index: 1

(advertenties)