Select Page

Alice in Wonderrivierenhof

Alice in Wonderrivierenhof

Wellicht heb je al gehoord van Alice in Wonderland, een sprookje van de Engelse schrijver Lewis Carroll. Maar wat weinigen weten, is dat het Wonderland in het Rivierenhof ligt. Meer nog het kan worden bezocht vanaf tot eind augustus.

Eigenlijk gaat het om een zoektocht met tussenstops met raadseltjes en opdrachten. Een minihuisje, een gigantische stoel en originele illustraties recreëren de sfeer uit de bestseller doorheen het park. Deze wandeling is toegankelijk voor rolwagens en buggy’s. De route is ongeveer 1,5 kilometer lang, goed voor ongeveer 1,5 uur zoek- en spelplezier voor jong en oud.

De wandeling start aan het kasteel naast de spiegelvijver. Aanmelden of reserveren is niet nodig. Bordjes met de afbeelding van een hand of een klokje geven de route aan. Neem voldoende koekjes en drankjes mee voor onderweg. Je kan ze net als Alice gebruiken om te krimpen en te groeien.

Gratis. Inschrijven hoeft niet. oor gezinnen en groepen met kinderen van 5 tot 12 jaar ongeveer.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
14°
Partly Cloudy
05:2622:00 CEST
Feels like: 14°C
Wind: 6km/h S
Humidity: 80%
Pressure: 1008.81mbar
UV index: 0

(advertenties)