Select Page

Kangoeroe overreden

Kangoeroe overreden

Aan de afrit Deurne van de Ring is een kangoeroe overreden. Het dier overleefde de klap niet.

Tijdens het voorbije weekeinde werd op de Ring aan de afrit van Deurne, aan het Sportpaleis, een kangoeroe overreden. Nu ja, de politie vermoedt het, want door de klap was het dier zo verhakkeld dat de agenten het niet met zekerheid durven zeggen. Waar het dier vandaan kwam, daar heeft de politie het raden naar. Er is niemand die aangifte heeft gedaan van een ontsnapte kangoeroe. Het is een nieuw hoofdstuk in het verhaal van de kangoeroe van Deurne.

In mei vorig jaar spotten buren in Deurne Oost een kangoeroe. Lotte Van de Werf van cohousing De Zwarte Arend getuigde toen in deze nieuwsblog: “De wallaby huppelde vrolijk door onze tuin.” Het dier kon niet worden gevangen. Maar later dat jaar, in de maand december, vonden spelende kinderen in het veld achter de huizen van De Zwarte Arend het skelet en zelfs wat pels van een kangoeroe. Iedereen dacht dat hiermee het verhaal van de kangoeroe in Deurne was afgesloten. Niet dus.

(Foto: de vondst van het kangoeroeskelet in december vorig jaar)

Aan de afrit Deurne van de Ring is een kaangoeroe overreden. Het dier overleefde de klap niet.

Tijdens het voorbije weekeinde werd op de Ring aan de afrit van Deurne, aan het Sportpaleis, een kangoeroe overreden. Nu ja, de politie vermoedt het, want door de klap was het dier zo verhakkeld dat de agenten het niet met zekerheid durven zeggen. Waar het dier vandaan kwam, daar heeft de politie het raden naar. Er is niemand die aangifte heeft gedaan van een ontsnapte kangoeroe. Het is een nieuw hoofdstuk in het verhaal van de kangoeroe van Deurne.

In mei vorig jaar spotten buren in Deurne Oost een kangoeroe. Lotte Van de Werf van cohousing De Zwarte Arend getuigde toen in deze nieuwsblog: “De wallaby huppelde vrolijk door onze tuin.” Het dier kon niet worden gevangen. Maar later dat jaar, in de maand december, vonden spelende kinderen in het veld achter de huizen van De Zwarte Arend het skelet en zelfs wat pels van een kangoeroe. Iedereen dacht dat hiermee het verhaal van de kangoeroe in Deurne was afgesloten. Niet dus.

(Foto: de vondst van het kangoeroeskelet in december vorig jaar)

Aan de afrit Deurne van de Ring is een kaangoeroe overreden. Het dier overleefde de klap niet.

Tijdens het voorbije weekeinde werd op de Ring aan de afrit van Deurne, aan het Sportpaleis, een kangoeroe overreden. Nu ja, de politie vermoedt het, want door de klap was het dier zo verhakkeld dat de agenten het niet met zekerheid durven zeggen. Waar het dier vandaan kwam, daar heeft de politie het raden naar. Er is niemand die aangifte heeft gedaan van een ontsnapte kangoeroe. Het is een nieuw hoofdstuk in het verhaal van de kangoeroe van Deurne.

In mei vorig jaar spotten buren in Deurne Oost een kangoeroe. Lotte Van de Werf van cohousing De Zwarte Arend getuigde toen in deze nieuwsblog: “De wallaby huppelde vrolijk door onze tuin.” Het dier kon niet worden gevangen. Maar later dat jaar, in de maand december, vonden spelende kinderen in het veld achter de huizen van De Zwarte Arend het skelet en zelfs wat pels van een kangoeroe. Iedereen dacht dat hiermee het verhaal van de kangoeroe in Deurne was afgesloten. Niet dus.

(Foto: de vondst van het kangoeroeskelet in december vorig jaar)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
21°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 21°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 59%
Pressure: 1021.67mbar
UV index: 6

(advertenties)