Select Page

Een beetje Sint voor elk kind

Een beetje Sint voor elk kind

Er zijn ook kinderen waar de Sint wegens omstandigheden niet zo gul voor kan zijn, en daar helpt de Theatergarage graag een handje.

De Theatergarage zet een speelgoedactie op touw voor verenigingen die de weg naar de Sint goed kennen, en zo helpen ze mensen van niet meer gebruikt speelgoed af. Verantwoordelijke Koen Huybreghts geeft meer uitleg: “Breng je spulletjes goed verpakt en afgesloten, compleet en voldoende proper naar de Theatergarage (Bouwhandelsstraat 72), op maandag 30/11 tussen 16:00 en 18:30 of woensdag 2/12 tussen 13:00 en 17:00. We nemen alles in ontvangst mét mondmasker en voldoende afstand: jij zet alles op een tafel, wij verzamelen het en brengen het naar De Kleine Vos en/of de Vereniging voor Pleegzorg Antwerpen.”

Maar de Sint komt eveneens cadeautjes brengen naar de Theatergarage. Koen Huybreghts gaat verder: “Op zondag 6 december zal de Sint een cadeautje klaarleggen voor alle kindjes die de Theatergarage-tekening inkleuren en komen afgeven. En de Sint zal ook drie tekeningen kiezen die hij het mooist vindt. De drie tekenaar(ster)s krijgen dan een ticket voor een kindervoorstelling naar keuze. Als dat niet leuk is?”

Wat moet je doen?

De tekening downloaden op de Facebook-pagina van de Theatergarage, afdrukken, inkleuren en meebrengen naar de Theatergarage, op 6 december tussen 13:00 en 15:00. In ruil voor je tekening krijg je direct je cadeautje. Ouders worden gevraagd om een FB-berichtje of een mailtje te sturen als hun kind meedoet, zodat de Sint weet hoeveel geschenkjes hij moet voorzien. Koen Huybreghts voegt er nog snel aan toe: “Door corona weten we niet zeker of de Sint ook daadwerkelijk zal kunnen langskomen, maar de kinderen krijgen hun cadeautje in elk geval.”

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
12°
Partly Cloudy
06:3920:43 CEST
Feels like: 10°C
Wind: 19km/h WNW
Humidity: 49%
Pressure: 1021mbar
UV index: 1

(advertenties)