Select Page

Uit de nieuwskeuken van Seven: Nieuwjaarsbrief 2020

Uit de nieuwskeuken van Seven: Nieuwjaarsbrief 2020

Lieve vrienden, toevallige passanten en trouwe volgers,

Een oud jaar ligt achter ons. Er was vreugdegedruis! 2020 is er! Met verwachtingen en wensen, maar ook met onzekerheden.

Het was aangenaam jullie reacties te lezen op mijn schrijfsels, de prentjes en de quotes. Ook het komende jaar blijven deze items aan bod komen net zoals de avonturen van muizeke en slurf. Iedere dag kijk ik uit naar jullie allemaal op mijn facebookpagina.  Bedankt ook voor het mooie onthaal van mijn eerste boek : “Ochtendvruchtjesontbijt op bed.” Dank ook aan Wilfried, de bezieler van uw favoriete internetkrant : “de Gazet van Deurne”, waar jullie ook dit jaar iedere zaterdag mijn column zullen kunnen lezen.

We werden weer met zijn allen overspoeld door (vaak TE ernstige) nieuwjaarsboodschappen en goede voornemens. Voor mij mag 2020 vooral een jaar worden waarin liefde, vrede en verdraagzaamheid centraal staan.

Persoonlijk heb ik mijn nieuwjaarsbrief eerder ludiek gehouden.

Daarom wens ik bij deze voor jullie belastingmeevallers, mooie zonsondergangen en goed gezelschap. De geur van zelf gebakken brood en eigengemaakte appeltaart met slagroom. Luie zondagen, onverwachte ontmoetingen en heerlijke confituur op de boterham.

Optimisme.

Namiddagen op een terrasje met koude chablis. Een definitieve remedie tegen zinloos geweld. Gezellige verjaardagsfeestjes , inspiratie en sterkte bij alle goede voornemens. Vers geurende koffie met heerlijke croissantjes op zondagmorgen. Een zomer zonder zonnebrand en winst bij eender welke loterij.

Fijne vakanties en kleren die je niet meer hoeft te strijken. Lange dagen aan zee, buren die behulpzaam zijn en strandwandelingen bij windkracht 9.

Veel ijspret, diepgaande gesprekken en ook iemand die op je rug krabt als je er even niet bij kan.

Rozengeur en maneschijn, onbedwingbare binnenpretjes en geslaagde grappen. Een computervirusvrij jaar, afvoerputjes die niet verstoppen maar ook dat je fietslicht het doet als je wil gaan rijden. Dat je dokter niet meer weet wie je bent, een aardige tandarts en een sterke maag.

Complimentjes, fijne dagen en cadeautjes met een grote strik er rond.

Dagelijks een warm welkom, vreedzame winter en andere avonden met kaarslicht en altijd ergens een parkeerplaats als je die nodig hebt. Mooie ochtenden, maar bovenop dit alles vooral een jaar met een goede gezondheid en ware liefde, in de geborgenheid van huiselijke warmte.

Nu we de gelukkige fleswisseling achter de rug hebben, deel ik hier graag  mijn beste wensen met alle lezers!

Graag tot meer lees volgende week.

Groeten,

Seven.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
22°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 22°C
Wind: 13km/h WSW
Humidity: 61%
Pressure: 1020.66mbar
UV index: 6

(advertenties)