Select Page

Schrijnwerker (m/v) gezocht

Schrijnwerker (m/v) gezocht

Het Rivierenhof is op zoek naar een schrijnwerk(st)er. Hoezo, gaat het groendomein zijn eigen bomen verwerken tot planken?

“Neen”, lacht communicatieverantwoordelijke Anouche De Keyzer: “Er is voldoende ander werk. Kijk, onze nieuwe collega zal schrijnwerken voor specifieke inrichtingen in het park en zijn gebouwen, zoals informatieborden, bruggen en brugleuningen, banken, houten schuilhutten en het herstellen van speeltuigen uitvoeren. Daarnaast zal hij of zij zijn/haar houtkennis en creativiteit inzetten om houtelementen voor educatieve tentoonstellingen en wandelingen te maken. En tenslotte is er nog het onderhoud en het herstel van zowel binnen- als buitenschrijnwerk.” En kan een schrijnwerk(st)er daarmee zijn of haar dag vullen? “Zeker weten,” antwoordt Anouche De Keyzer: “Want er zijn er wel twee in het park. Temeer omdat er ook kleine schilderwerken zoals bv banken in het park, kasten, paaltjes… moeten worden uitgevoerd.”

De nieuwe schrijnwerk(st)er moet zelfstandig een project kunnen uitwerken van ruwe schets tot kwaliteitsvol eind product. Hij of zij werkt voor de verschillende provinciale groendomeinen. En zal ook polyvalent worden ingezet tijdens evenementen (afbraak, opbouw, logistieke ondersteuning, …).  Wie interesse heeft, kan solliciteren tot 3 november.

Meer info vind je op: https://www.provincieantwerpen.be/werken-bij-de-provincie/lopende-vacatures/stielman—vrouw–schrijnwerkerij.html

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
16°
Sunny
05:4021:38 CEST
Feels like: 16°C
Wind: 5km/h E
Humidity: 75%
Pressure: 1016.26mbar
UV index: 0

(advertenties)