Select Page

Een leuke herfstvakantie

Een leuke herfstvakantie

De jeugddienst organiseert in de herfst- en kerstvakantie leuke activiteiten voor peuters, kinderen en jongeren tot 18 jaar. Je moet op voorhand inschrijven. Er zijn activiteiten op verschillende uren van de dag.

In de herfstvakantie heeft de jeugddienst een themaweek  voor 7 tot 15 jarigen met als titel’ Talentenjacht – Kleine Kunst Kracht’ in elkaar gebokst. Jeugdconsulent Sofie Gyles geeft een woordje uitleg: “Talent? Volgens het woordenboek gaat het dan over een aangeboren aanleg, gave, begaafdheid, bekwaamheid, eigenschap. Iedereen heeft een aangeboren talent. Deze week ontdekken we wat die van jou is. Zingen, dansen, bouwen, luisteren…  Ken jij er nog meer?”

De jeugdconsulent wijst erop dat het om een vierdaagse activiteit gaat: “Je schrijft dus in voor vier dagen, van dinsdag tot en met. vrijdag. We werken een ganse week binnen dit thema en bouwen naar het einde van de week iets op, kom dus alle vier de dagen zodat je niets hoeft te missen! Op vrijdag staat er om 16 uur een toonmoment gepland voor de ouders.” En dan volgt nog een praktische raad: “Breng voldoende lunch, een stuk fruit, snacks en drank mee. Check even het weerbericht en doe aangepaste kleding aan. Er is geen voor-en naopvang voorzien.”

Praktisch: Prijs 30 euro (15 euro kansentarief). Plaats: Jeugddienst, Tweegezusterslaan 47, Deurne. Di 2/11-Vr 5/11 van 10 tot 16 u. Slechts 20 plaatsen. Inschrijven: https://inschrijven.antwerpen.be/cs/jeugd/jeugd/inschrijvenStap1

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
13°
Cloudy
05:4221:53 CEST
Feels like: 12°C
Wind: 18km/h SW
Humidity: 88%
Pressure: 1012.19mbar
UV index: 0

(advertenties)