Select Page

Nature Calling Nature

Nature Calling Nature

Deurne zendt zijn (artistieke) zonen en dochters uit. Vanaf morgen stelt schilder Katrijn Van Bree tentoon.

Katrijn Van Bree is een schilder en woont in Deurne. Schilderen is voor haar beeldhouwen met een penseel. Zij vertrekt van beeld of licht, van kleur of vorm. Van daaruit groeit bij haar een schilderij. Katrijn Van Bree: “Mijn gevoel bepaalt welke kleuren ik kies, de sterkte van de penseelstreken. Ik geef mijn innerlijke wereld vorm in kleur en diepte: van verdriet over ontroering tot intens geluk. In mijn schilderijen lees je me. Tegelijk overstijgt mijn werk mijn individuele gevoel. Dat mensen geraakt worden en bij hun eigen gevoel komen door een schilderij van mijn hand vind ik magisch.”

Vanaf 6 maart stelt zij haar werken tentoon in @ SD Worx Galerij, Brouwersvliet 2, te Antwerpen. De tentoonstelling gaat door onder de titel ‘Nature Calling Nature’. De expositie is geopend van 6 maart tot en met 30 april, van maandag t/m vrijdag van 08u30 tot 20u.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
23°
Partly Cloudy
05:4721:49 CEST
Feels like: 23°C
Wind: 13km/h WNW
Humidity: 56%
Pressure: 1021mbar
UV index: 5

(advertenties)