Select Page

18 minuten

18 minuten

Ontdek morgen, vrijdag, nieuw comedy-talent in @The Park in het Boekenbergpark: Els Dejonghe, de revelatie van de Gentse Feesten.

Els Dejonghe is consultant en werkt – zoals een groot deel van de werkende mensen in Vlaanderen – in een kantoor. Aan de andere kant: over drie maanden geeft zij in California een Ted Talk. Die komt zij oefenen in‘18 minuten’. Tussendoor doet zij een paar confidenties en misschien danst ze ook. Achteraf zeggen de mensen tegen elkaar dat iedereen er had moeten bij zijn.

Om misverstanden alvast voor te zijn: De voorstelling heet’18 minuten’, maar duurt er 80.

Over Els: Els Dejonghe is afkomstig uit Gent, zij bestormde de podia van de lage landen in 2017, won verscheidene Poetry Slams, bereikte de Finale in de NK Poetry slam en stond in 2018 ineens in de halve finale van het Leids Cabaret Festival. Zij wordt door kenners aanzien als het grootste nieuwe podiumtalent van Vlaanderen.

@The Park, Unitaslaan 84, Deurne, Tickets €12 / €15 ADK.

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *