Select Page

Vanuit Deurne naar Oujda in Marokko

Vanuit Deurne naar Oujda in Marokko

TUI Fly heeft een  nieuwe bestemming in Marokko: Oujda. Voortaan kunnen reizigers vanuit Deurne nu ook naar het oosten van Marokko vliegen.

Gisteren vertrok vanaf het vliegveld van Deurne de eerste TUI fly-vlucht naar Oujda, wat deze bestemming, naast Tanger en Nador, de derde Marokkaanse bestemming maakt in het netwerk van TUI en de luchthaven. De toevoeging van Oujda biedt de Marokkaanse gemeenschap in de regio Antwerpen een directe en gemakkelijke manier om naar het oosten van Marokko te reizen. TUI vliegt twee keer per week naar de Marokkaanse stad, dit op woensdag en zondag.

Deze zomer kunnen reizigers vanuit Deurne naar twaalf bestemmingen: Spanje: Alicante, Ibiza, Malaga, Murcia, Palma De Mallorca, Tenerife. Marokko: Nador, Tanger, Oujda. Kroatië: Split. Turkije: Antalya en Griekenland: Kreta-Heraklion.

(Foto: Jonas Evrard)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Het weer

Antwerp
22°
Partly Cloudy
05:5621:41 CEST
Feels like: 22°C
Wind: 8km/h W
Humidity: 53%
Pressure: 1021.33mbar
UV index: 7

(advertenties)