Spartans still on track!

Gepubliceerd door Wilfried // augustus 22, 2017 // in Sport // 0 Reacties

Deurne Spartans moest vorig weekend 2 x tegen rivaal Borgerhout Squirrels het veld op.

Geen gemakkelijke opdracht, daar de concurrent voor de 2de plaats, Brasschaat Braves, 3 winstwedstrijden voor stonden. Brasschaat moest zaterdag 2 x tegen LLN spelen, en verloren onverwachts 1 wedstrijd. Om de rol niet te lossen moesten de Spartanen dus ook zeker 1 match winnen. Zaterdag werd een wedstrijd om snel te vergeten voor Spartans: 12-2 verlies in 7 innings. Voor Borgerhout pitchte Alexis Marquez ( ex Spartans ) en Yannick Gonthier maakte de klus af voor Squirrels. Voor Spartans waren het Dave van den Bosch en Nabil Tauil die de meubelen probeerden te redden, maar tevergeefs.

Zondag werd de Amerikaanse Spartans-pitcher Dustin Hamilton voor de leeuwen ( nu ja: eekhoorns ) gegooid. Hij moest het opnemen tegen Ben van Nuffel en Larringa Ocampo José Luis aka " Patché".  In de eerste inning werd er 4 maal gescoord door de Spartanen, en die stand bleef zo tot het einde van de wedstrijd. Spartans won dus na een spannende en goede verdedigende wedstrijd met 4 - 0. Hamilton gooide 11 strike-outs en bleef de hele wedstrijd sterk presteren op de heuvel maar van Nuffel had toch ook 9 strike-outs.

In de stand blijft Brasschaat dus 3 wedstrijden voor op Spartans, Borgerhout blijft ongenaakbaar leider. Dinsdag 22/8 om 18.30 staat er nog een inhaalwedstrijd op het menu tegen Mortsel Stars op het veld van Spartans, dus kunnen de Spartanen nog een wedstrijd inhalen op Braves, mits winst.

Volgend weekend staan 2 cruciale wedstrijden op het programma tegen Louvain La Neuve, voor vele ploegen het zwarte beest dit seizoen. Twee maal winnen is een must voor Spartans! 

Pit De Bens

About the Author

Wilfried Defillet

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne.

Comments

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Voor meer informatie omtrent privacy en cookies bezoek ons privacy statement.