Spectaculaire waterlek op de Bisschoppenhoflaan

Gepubliceerd door Wilfried // oktober 6, 2017 // in Nieuws // 0 Reacties

Een waterlek gaf een indrukwekkend schouwspel op de Bisschoppenhoflaan. Een straal water spoot enkele meters hoog de lucht in.

Tijdens wegenwerkzaamheden op de Bisschoppenhoflaan heeft een kraanwagen een waterleiding geraakt. Het gevolg was een fontein van meters hoog, alsof de laan een straat uit IJsland was, met een indrukwekkende geiser op de middenberm. Volgens Johan Cornelis, verantwoordelijke communicatie van Water-link is een leiding van het productiecentrum in Oelegem naar Antwerpen en de haven geraakt. "Het is dus niet een van de distributieleidingen waar de huizen op aangesloten zijn.” aldus Cornelis. Bewoners zouden dus deze keer niet zonder water komen te zitten.

De Bisschoppenhoflaan had het voorbije jaren al meerdere keren af te rekenen met waterlekken. Deze maal is het de zesde keer in een jaar tijd. De straat werd een poos in twee richtingen voor alle verkeer afgesloten.

(Foto: vrt nws)

About the Author

Wilfried Defillet

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne.

Comments

Laat een reactie achter(Uw e-mailadres wordt niet publiekelijk weergegeven.)


Captcha Code

Klik op de afbeelding voor een andere captcha.


Voor meer informatie omtrent privacy en cookies bezoek ons privacy statement.