Select Page

Blokkende studenten welkom in diensten- en woonzorgcentra

Blokkende studenten welkom in diensten- en woonzorgcentra

Zorgbedrijf Antwerpen zet net als de voorbije jaren de deuren open voor blokkende studenten.

Studerende jongeren zijn welkom op tal van locaties. De klanten van de diensten- en woonzorgcentra zien het jonge bezoek graag komen en de studenten genieten van het schouderklopje van de senioren.

Alles om te kunnen studeren op een locatie in de buurt

In de diensten- en woonzorgcentra van Zorgbedrijf Antwerpen is alles voorhanden om te studeren. Er is gratis wifi, er zijn stopcontacten en er zijn op alle locaties zeker senioren in de buurt die de studenten die dat willen, met plezier zullen be(groot)moederen. Zo zetten de klanten en medewerkers van Zorgbedrijf Antwerpen mee hun schouders onder de blok.

Praktisch: even bellen of mailen vooraf

Studenten die graag in een diensten- of woonzorgcentrum komen studeren, nemen best vooraf contact op met het woonzorgcentrum of dienstencentrum. Ze kunnen bellen, e-mailen of contact opnemen via de Facebookpagina van het dienstencentrum/woonzorgcentrum.

Op kot in het woonzorgcentrum

Studenten die de smaak te pakken hebben, kunnen ook op kot in een woonzorgcentrum. Studenten uit alle richtingen zijn welkom voor periodes van 2 weken tot een volledig academiejaar.

Plaatsen in Deurne

  • Dienstencentrum Arena
  • Dienstencentrum Kerkeveld
  • Dienstencentrum Rozenboom
  • Dienstencentrum Silsburg
  • Woonzorgcentrum Europasquare
  • Woonzorgcentrum Gitschotelhof (Borgerhout)
  • Woonzorgcentrum De Pelikaan

(Foto: Zorgbedrijf Antwerpen)

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *