Select Page

Het Papenhof doet al de rest vergeten

Het Papenhof doet al de rest vergeten

Bistro ‘Het Papenhof’ herrijst uit de as van bistro Mature. Gazet van Deurne zond een ‘mystery guest’. Hij kwam voldaan terug.

In Deurne is Bistro Mature opnieuw opengegaan als ‘Het Papenhof’.  Het eethuis van Kevin De Backer (vroeger B23) was enkele maanden gesloten.  Het personeel dat de zaak runde, had ‘de klantenwegjaagclub’ van Harry Van Hest wellicht wat te letterlijk genomen en op een mum van tijd had ‘de Mature’ niet meer de beste naam in de buurt. Het roer werd dan meteen maar drastisch omgegooid en de souschef van B23 en The Gilded, Patrick zwaait nu de plak in de keuken.  En hij staat garant voor een eerlijke bistrokeuken met vooral Belgische  gerechten.

Als starters Dagsoep voor 6 euro, Noorse licht gerookte zalm (16 euro), Rilette van gevogelte (14 euro), Carpaccio van Hosltein rund (13 euro) en de onvermijdelijke garnaalkroketjes ‘Papenhof’ (18 euro). Bij de hoofdschotels, Vol au vent (18 euro), Steak Tartaar (19 euro) en een Belgische steak met frietjes, groentjes en saus naar keuze voor slechts 20 euro. Wie liever vis eet kan kiezen uit kabeljauw, zeebaars, paling of scampi’s. Voor een ‘snelle hap’ is er keuze tussen verschillende pasta’s of salades. En uiteraard is er ook lekkers voor de kleinsten met de ‘kids corner’.

Bistro Papenhof is de bistro die iedereen achter zijn hoek wil hebben. Parkeren is er vaak wel moeilijk.

Bistro Papenhof, Ter Rivierenlaan 70, Deurne

About The Author

mm

Wilfried Defillet schrijft al jaren als freelance-journalist en was o.a. correspondent van GvA voor het district Deurne. Hij werkt mee aan buurtbladen zoals 't Vliegerke en Borgerblad

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *